Σαρδέλες ρολάκια με σταφίδα και κουκουνάρι

Υλικά
Μισό κιλό σαρδέλες
Μισό φλιτζανάκι του καφέ σταφίδα
Μισό φλιτσανάκι του καφέ κουκουνάρι
1 φλιτζανάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
Λίγη φρυγανιά ή ψίχα ψωμιού τριμμέρη
Λίγο λάδι
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και ανοίγουμε στα 2 τις σαρδέλες, αφού αφαιρέσουμε το κόκαλο, τις αλατοπιπερώνουμε.
Φτιάχνουμε τη γέμιση ανακατεύοντας σταφίδα, δυόσμο, κουκουνάρι, φρυγανιά, λάδι. Η γέμισή μας να μην είναι αραιή.
Παίρνουμε το κάθε φιλέτο σαρδέλας και του βάζουμε περίπου μισό κουταλάκι του γλυκού γέμιση στην άκρη και την ρολάρουμε προς την ουρά.
Όλα τα ρολάκια τα βάζουμε σε λαδωμένο ταψί.
Τα ψήνουμε στους 180ογια 20 λεπτά.