Υλικά
3-4 μέτριες πατάτες
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 φιλέτα παστού κολιού σε ελαιόλαδο
Χυμό από ένα λεμόνι
Φύλλα κάπαρης
Ελαιόλαδο
Πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες, τις αφήνουμε να κρυώσουν και τις κόβουμε σε κομμάτια
Σε μια σαλατιέρα βάζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τα φιλέτα του παστού κολιού σε κομμάτια, την κάπαρη και τις πατάτες.
Σερβίρουμε με ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Tip
Όταν βράζουμε τις πατάτες δεν προσθέτουμε αλάτι. Η σαλάτα μας από την κάπαρη και το φιλέτο κολιού έχει το αλάτι που χρειάζεται.