Υλικά
1 κιλό μύδια κατεψυγμένα με κέλυφος
1 κρεμμύδι ξερό
1-2 σκελίδες σκόρδο
½ ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
1-2 κ.σ. μουστάρδα
Μαϊντανό
Ηλιέλαιο
Πιπέρι
Εκτέλεση
Αφήνουμε τα μύδια να ξεπαγώσουν και τα ξεπλένουμε.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, τα σωτάρουμε με το ηλιέλαιο και έπειτα προσθέτουμε τα μύδια.
Τα αχνίζουμε σε χαμηλί φωτιά για 5-6 λεπτά
Διαλύουμε τη μουστάρδα στο ποτήρι με το κρασί και σβήνουμε τα μύδια
Αφήνουμε 2-3 λεπτά να εξατμιστεί το κρασί και σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαίντανό
Tip
Το φαγητό δεν χρειάεται έξτρα προσθήκη αλατιού