Υλικά
1 κιλό φιλέτο μπακαλιάρου
5-6 κρεμμύδια ξερά
1-2 σκελίδες σκόρδο
½ ματσάκι καφκαλίθρα
½ ματσάκι σέλινο
½ κιλό σπανάκι φρέσκο
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και τα σωτάρουμε σε ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε τη καφκαλίθρα και το σέλινο μέχρι να μαραθούν
Προσθέτουμε νερό έτσι ώστε να καλυφθούν όλα τα υλικά, αλάτι και πιπέρι.
Μαγειρεύουμε μέχρι να απορροφηθούν τα πολλά υγρά και μετά προσθέτουμε τον μπακαλιάρο και το σπανάκι
Συνεχίσουμε το μαγείρεμα για 10-25 λεπτά μέχρι να μαλακώσει ο μπακαλιάρος
Σερβίρουμε και προσθέρουμε λεμόνι.