Λιγκουίνι με σάλτσα και παστό Γαύρο Γουρλομάτη

Υλικά
1 πακέτο λιγκουίνι
150γρ φιλέτου παστού γαύρου γουρλομάτη σε λάδι
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
1 σκελίδα σκόρδο
500ml χυμό ντομάτας
½ κ.γ ζάχαρη
2 φλιτζάνια νερό
1-2 φύλλα δάφνης
Ρίγανη
Μαϊντανός

Εκτέλεση
Σωτάρουμε στο ελαιόλαδο τα κρεμμύδια και το σκόρδο μέχρι να μαραθούν.
Προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το γαύρο και τη ρίγανη.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και περιμένουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα
Λίγο πριν κατεβάσουμε τη σάλτσα απο τη φωτιά προσθέτουμε το παστό γαύρο σε κομμάτια και τη ρίγανη, ανακατεύουμε και αφήνουμε 2-3 λεπτά να δέσουν οι γεύσεις
Βράζουμε τα λιγκουίνι και σερβίρουμε με λίγο ελαιόλαδο και μαϊντανό