Αλλιώτικη γαριδομακαρονάδα

Υλικά
1 συσκευασία γαρίδες μεσαίου μεγέθους
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
1-2 σκελίδες σκόρδο
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
1 πορτοκαλί πιπεριά
Πασάτα ντομάτας
Ελαιόλαδο
1 ποτήρι νερό
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και το σωτάρουμε σε ελαιόλαδο.
Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και τις προσθέτουμε στο κρεμμύδι και το σκόρδο, σωτάρουμε μέχρι να μαραθούν.
Προσθέτουμε τον χυμό ντομάτας, αλάτι και πιπέρι, σκεπάζουμε με ένα καπάκι και αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει.
Καθαρίζουμε τις γαρίδες αφήνοντας την ουρά και το κεφάλι.
Πριν δέσει η σάλτσα, 5-6 λεπτά, προσθέτουμε τις γαρίδες για να μαγειρευτούν
Σερβίρουμε με λε ζυμαρικά τις αρεσκείας μας.